SERVICII

Oferim servicii complet personalizate, complexe, bazate in primul rand pe CALITATE de fotografie de nunta, botez, sau alte evenimente, cat si realizare si print de albume foto personalizate. Serviciile de fotografie de nunta, le oferim in Suceava, dar si judetele invecinate, Botosani, Neamt.

Referindu-ne la tarifele acestor servicii, pretul de plecare pentru prestatia unui fotograf in cadrul unei nunti pleaca de la 400 euro. Vom prefera intotdeauna sa legam momentul discutiei despre bani, de prezentarea fata in fata cu clientii, a materialelor care dau consistenta serviciului. Venim in fata d-voastra cu rugamintea de a ne ingadui aceasta intalnire inaintea evenimentului. In urma acesteia veti avea toate datele necesare pentru a putea lua decizia potrivita, prin realizarea balantei “pret-calitate” in cunostinta de cauza.
Sugeram ca sedinta foto sa fie realizata dupa eveniment, la o data stabilita de comun acord (dispuneti de mai mult timp si mai ales nu sunteti presati de stresul evenimentului).
Oferim o gama larga de albume foto tip fotocarte.
Dimensiuni: 21x21cm, 20x30cm (A4 verticala si panoramica), 30x30cm, 30x40cm, printate pe hartie fotografica, pe hartie extralucioasa sau mata.
Numarul de pagini variaza in functie de cererea clientului (50-106 pagini).
Vom face fotocartea voastra unica. Grafica este personalizata, fiecare album are colaje diferite si coperti diferite. Vom lucra impreuna cu voi pentru ca fotocartea sa ramana o marturie durabila si o opera de arta.

Putem printa fotomarturii in format 10 x 15 cm la fata locului, la calitate de laborator foto. Astfel, la finalul nuntii voastre, invitatii se vor bucura de fotografii din timpul evenimentului.
La cerere, realizam si calendare personalizate cu cele mai importante momente din timpul nuntii voastre.