DESPRE NOI

Salut!
Nunta este un eveniment deosebit in viata tinerilor. Prin fotografii noi incercam ca acest eveniment sa devina o poveste in imagini ce va dainui in timp, o poveste in fotografii ce o sa va reaminteasca mereu momentele deosebite de la acest eveniment, o sa va revedeti rudele, prietenii si o sa aveti ce arata copiilor, nepotilor si stranepotilor.
Suntem o echipa formata din doi fotografi  de nunta din Suceava cu experienta care-si fac meseria cu pasiune si responsabilitate.

De ce doi fotografi?
Pentru ca in ultima vreme exigentele au crescut si dorim sa fim la nivelul exigentelor dvoastra. Mai in detaliu: sunt momente dintr-o nunta care se petrec in acelasi timp in locuri diferite si vrem sa surprindem toate momentele, iar daca la cununia civila, cununia religioasa sau petrecere suntem prezenti doi fotografi, fotografiem din unghiuri diferite folosind obiective cu focale diferite. Apoi, dotarea tehnica presupune instalarea aparaturii atat la oficierea starii civile, religioase cat si la petrecere. Dispunem de patru blitzuri Elinchrom D-Lite RX si unul portabil Quantuum R+ Dual Power 600W, astfel ca prezenta a doi fotografi este indispensabila cand folosim intraga dotare. Mai avem o oferta: putem realiza fotografii tip marturii (la sfaritul petrecerii putem oferi musafirilor fotografii de la evenimentul la care au participat) avand in dotare o imprimanta Epson profesionala. Prezenta a doi fotografi la eveniment nu este obligatorie daca clientul nu doreste.

Deseori suntem intrebati ce stil de fotografie abordam. Fiind vorba de un eveniment este stilul fotografic care se abordeaza la orice eveniment: fotojurnalismul. In sensul larg al cuvantului „nu va deranjam”, noi suntem prezenti la nunta ca sa „vanam” imagini, cat mai multe instantanee. Cei care doresc si sedinta foto, propunerea noastra este a stabili o alta data si locatie de comun acord cu mirii, din motive lesne de inteles. In timpul evenimentului timpul este prea scurt, mirii sunt stresati, sunt pregatiti pentru festivitate a de primire a invitatilor, tinuta trebuie sa fie impecabila, pe scurt sunt presati de timp si vremea poate nu permite. Iar o sedinta foto pentru a fi reusita dureaza cel putin 4-5 ore.

De fapt ce inseamna echipa „VT Photography”?
V – Valentin Moscaliuc, profesor timp de 38 de ani la catedra de „Arta fotografica” din cadrul Palatului Copiilor Suceava. A participat la expozitii de arta fotografica de grup si personale in tara si in strainatate (1998 – Maryland USA, 2000 si 2001 Elvetia). Detalii pe google si blog.
T – Teodora Cozorici, experinta de 10 ani in domeniul fotografiei, specializata in domeniul prelucrarii fotografiilor digitale. Detalii pe blog.